Menus Plaisirs
by Édition Quintal
2024
Take a seat at Souper Fin, the legendary address on rue du Hasard, to discover its menu. A unique menu awaits you, made up of around twenty dishes that will awaken a host of emotions in you. From joy to disgust, sadness to storms! Enjoy. Menus Plaisirs was produced, in part, during an artistic residency in the Engramme studios, a structure working with the Méduse cultural and community cooperative in Quebec City. The Musée de la civilisation in Quebec City, the Cité international de la langue française in Villers-Cotterêts and the FRAC Picardie supported the residency. The project was finalised in Anaick Moriceau's of Anaick Moriceau in Saint Brieux, Brittany. The graphic and editorial design was produced in collaboration with Bureau Chastagnaret Debauge. [FR] Prenez place au Souper Fin, adresse mythique de la rue du Hasard, pour découvrir sa carte. Un menu unique vous attend, composé d'une vingtaine de plats qui éveilleront en vous une foule d'émotions. De la joie au dégoût, de la tristesse à la tempête ! Savourez. Menus Plaisirs a été réalisé en partie lors d'une résidence artistique dans les studios Engramme, une structure travaillant avec la coopérative culturelle et communautaire Méduse à Québec. Le Musée de la civilisation de Québec, la Cité internationale de la langue française de Villers-Cotterêts et le FRAC Picardie ont soutenu la résidence. Le projet a été finalisé dans les locaux d'Anaick Moriceau. d'Anaick Moriceau à Saint Brieux, en Bretagne.La conception graphique et éditoriale a été réalisée en collaboration avec le Bureau Chastagnaret Debauge.
Format: 205x287mm, 64 pages, colour Riso printing, Spiral binding, Cover: Red metallic hot stamping by Letter Press de Paris
Menus Plaisirs
by Édition Quintal
2024
Take a seat at Souper Fin, the legendary address on rue du Hasard, to discover its menu. A unique menu awaits you, made up of around twenty dishes that will awaken a host of emotions in you. From joy to disgust, sadness to storms! Enjoy. Menus Plaisirs was produced, in part, during an artistic residency in the Engramme studios, a structure working with the Méduse cultural and community cooperative in Quebec City. The Musée de la civilisation in Quebec City, the Cité international de la langue française in Villers-Cotterêts and the FRAC Picardie supported the residency. The project was finalised in Anaick Moriceau's of Anaick Moriceau in Saint Brieux, Brittany. The graphic and editorial design was produced in collaboration with Bureau Chastagnaret Debauge. [FR] Prenez place au Souper Fin, adresse mythique de la rue du Hasard, pour découvrir sa carte. Un menu unique vous attend, composé d'une vingtaine de plats qui éveilleront en vous une foule d'émotions. De la joie au dégoût, de la tristesse à la tempête ! Savourez. Menus Plaisirs a été réalisé en partie lors d'une résidence artistique dans les studios Engramme, une structure travaillant avec la coopérative culturelle et communautaire Méduse à Québec. Le Musée de la civilisation de Québec, la Cité internationale de la langue française de Villers-Cotterêts et le FRAC Picardie ont soutenu la résidence. Le projet a été finalisé dans les locaux d'Anaick Moriceau. d'Anaick Moriceau à Saint Brieux, en Bretagne.La conception graphique et éditoriale a été réalisée en collaboration avec le Bureau Chastagnaret Debauge.
Format: 205x287mm, 64 pages, colour Riso printing, Spiral binding, Cover: Red metallic hot stamping by Letter Press de Paris
Telephone: +33 (0)7 77 05 03 21
Mail: lisa.mouche@gmx.fr
INSTAGRAM: @lisamouchet
©Lisa mouchet • 2023
Telephone: +33 (0)7 77 05 03 21
Mail: lisa.mouche@gmx.fr
INSTAGRAM: @lisamouchet